Beheer mijn website | website beheer & onderhoud

De-webmaster-van-Enschede-Beheer-voor website beheer
Interesse in een samenwerking?

Vragen of interesse in wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. We bespreken wat jouw wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. 

Wij reageren altijd! echt waar belooft!

Maandelijks opzegbaar, geen vaste contracten
Bereikbaar in het weekend
De beste kwaliteit voor de beste prijs

Frequently asked questions

Vragen die we vaak krijgen, hebben we hieronder beantwoord. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Website onderhoud

Vaak dezelfde dag! het ligt er natuurlijk aan hoe snel je de gegevens aan ons overdraagt. Zodra we jouw gegevens hebben ontvangen kunnen we van start. We maken altijd eerst een backup en doen we een eerste update-ronde updaten alles wat nodig is.

Nee dat maakt in principe niet uit. We bieden zelf hosting maar je kunt de website ook ergens anders laten staan. Het voordeel wanneer wij de website hosten is dat we bij problemen met de hosting dit vaak sneller kunnen oppakken.

Wij kunnen we niet garanderen dat je website niet wordt gehacked. We installeren zoveel aan beveiliging dat we het de hackers en bots heel erg moeilijk maken. Mocht het zo zijn dat je website is gehacked dan kunnen we je wel hiermee helpen. Dit valt wel buiten het onderhoudscontract.

Wij maken elke maand een backup op en externe server. Deze backup is meestal binnen 5 a 10 minuten terug te zetten. Meer backup opties is mogelijk zoals in de site met een backup plugin.

Ja uiteraard! We hopen het natuurlijk niet, maar mocht je  willen stoppen met onze dienst dan ben je daar natuurlijk vrij in. Je kunt je contract maandelijks opzeggen. Je zit nergens aan vast zoals wel het geval is bij de meeste bedrijven.

Overige vragen

Ja hoor dat doen wij ook!! Wij maken de meeste fantastische websites in WordPress met Elementor. De prijs is afhankelijk van diverse factoren. Neem gewoon even contact op met ons.

Jazeker! wij hebben een mooi basispakket om zoals het al zegt een goede basis te leggen en gevonden te worden in zoekmachines. Daarna zijn er nog diverse verschillende SEO opties die wij kunnen uitvoeren voor je website.

Let wel op! SEO is een marathon het is niet zo dat je binnen 1 dag op 1 staat. Dit kunnen wij ook niet garanderen.

Bij ons kun je ook een hosting pakket afnemen. Het ligt eraan hoe groot je website is dan maken we een pakket op maat. Standaard pakket is maar € 45,- per jaar ex btw.

Website onderhoud & Beheer | Beheer mijn website Enschede
Elke maand up-to-date

De meeste WordPress hacks komen doordat de website niet  wordt geupdate. Voor een goedwerkende website is het belangrijk dat alle elementen up-to-date zijn.

Een veilige WordPress Website | Beheer mijn website Enschede
Beveiliging & Scans

Een WordPress site krijgt continu te maken met aanvallen van bots en hackers. We installeren een extra beveilingspakket, zodat jouw website beter wordt beschermd.

Een snelle WordPress website bij Beheer mijn website
Minimale laadtijd

Een trage website zorgt ervoor dat bezoekers snel afhaken. We installeren de juiste snelheids plugins en optimaliseren ook alle afbeeldingen voor een zo snel mogelijke website.

Website support 7 dagen per week | Beheer mijn website
7 dagen per week support

Mocht je vragen hebben over je WordPress site? Heb je problemen en kom je er niet uit?. Wij staan voor je klaar om hierin de ondersteuning te geven die je nodig hebt en die je kan helpen met je probleem.

Aanpassingen nodig op je WordPress website | Beheer mijn website
Aanpassingen

Een stukje tekst plaatsen of een foto aanpassen? Doen wij graag voor je. Ook aanpassingen zoals het wijzigen van het logo, een afbeelding of kleur maken wij in no-time in orde

Premium plugins voor WordPress | Beheer mijn website
Premium plugins

Je profiteerd van gratis premium plugins. Denk dan aan een snelheids plugin zodat de website lekker snel laadt. Een SEO plugin zodat de website geoptimaliseerd is voor Google en andere zoekmachines.

nl_NLDutch