In het kort:

Michel-Diepeveen beheer mijn website

Mijn naam is Michel Diepeveen 40 jaar en meer dan 10 jaar heb ik voor andere mensen websites onderhouden en gemaakt. Ik ben in 2015 begonnen met Check it Media en ik heb mij gespecialiseerd in WordPress. Ik heb inmiddels een groot aantal bedrijven onder mijn hoede  die mij  vertrouwen met hun WordPress website.

 

Ik heb inmiddels in dit vak een behoorlijke database en connecties opgebouwd waardoor ik u kan helpen met ieder klus wat betreft uw website dan kunt u denken aan:  website onderhoud – hosting – SEO – snelheid  optimalisatie en nog veel meer.

Wat doen wij

Beheer mijn website werkt dagelijks aan websites van zowel kleine en grote bedrijven. Wij proberen ons open, eerlijk en persoonlijk op te stellen en zullen u niet vervelen met moeilijke termen. Wij assisteren en informeren u het beste naar ons kunnen.

 

Doordat beheer mijn website meerdere diensten aanbied is geen enkele dag hetzelfde. De verschillende klanten en aspecten maken het dat dit werk erg gevarieerd is en dat maakt het weer erg leuk.

Relax en focus

Wij geloven in relax en focus, wat dit betekent is dat als wij uw WordPress website in beheer nemen dan kun je beter focus leggen op het bedrijf. Het niet meer updaten – checken en nakijken van de website brengt rust met zich mee en dat willen wij graag want dit betekent dat wij ons werk goed uitvoeren.

[button target=”_self” hover_type=”default” text=”RELAX BUTTON – DRUK OM TE RELAXEN” link=”https://www.beheermijnwebsite.nl/beheer-mijn-website-contact-pagina/”]