Haal alles uit je website!

Doeltreffende WordPress websites die zich onderscheiden. Daarbij zorgen we dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook klanten opleveren.

15+ jaar ervaring

400+ klanten geholpen

Steengoede websites!

WordPress webdesign

Doelgericht & functioneel

Je wilt een website die direct aanspreekt en gebruiksvriendelijk is. Wij ontwerpen een WordPress website op maat die helemaal aansluit bij jouw doelgroep en jouw wensen.

bug_icon.png

WordPress CMS

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je jouw oude webpagina nieuw leven inblazen? Dan zijn de mogelijkheden met een CMS als WordPress eindeloos. Wij helpen je bij het realiseren van jouw ideale website.

code_icon.png

Geoptimaliseerd voor Google

Om bezoekers op jouw website te krijgen, is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in zoekmachines. Wij creëren onze websites met kennis en kunde van SEO. Zo heeft jouw website een goede basis en weten jouw klanten je te vinden.

cloud_icon.png

Responsive

Elke website die wij ontwerpen is responsive. Dat betekent dat de website perfect wordt weergegeven op desktop, tablet en smartphone.

screen_icon.png

Elementor page builder

Met Elementor is de website eenvoudig aan te passen, zelfs zonder kennis van programmeren.

firewall_icon.png
Top beveiligd

Met ons speciale beveiligingspakket zorgen wij ervoor dat de website op en top beveiligd is tegen hackers en bots.

server_icon.png
Snelheid

Google ziet snelheid als een belangrijke ranking factor daar is een snelle website niet alleen geschikt voor een optimale klantervaring. Maar dus ook om hoger te scoren in Google.

Betaalbaar

Duizenden euro’s vragen ze tegenwoordig voor het maken van een website. Dit kan goedkoper toch? Wij vinden van wel. Bij ons kun je al vanaf €899,- een website laten maken.

Oplevering

Vaak moet je maanden wachten op je website. Dat gaat bij ons niet op! Door onze snelle en effectieve aanpak kunnen wij garanderen wij dat de website binnen 3 weken online staat! 

Afspraken

Bij ons geldt afspraak is afspraak! wij maken duidelijke offertes waar alles in staat opgedeeld en wat wij zeggen dat doen wij dan ook. Helderheid en duidelijkheid!

Onze showreel met een aantal websites die wij gerealiseerd hebben.

Websites showreel

Voor elk klant zetten we ons voor de volle 100% in.

Door onze ervaring met webdesign, en ons fantastische netwerk, is geen uitdaging ons te groot. Zoals je weet is WordPress webdesign een vak apart, maar Beheer Mijn Website kent alle kneepjes van het vak en maakt jouw visie werkelijkheid.

webdesign op maat

Elke website is anders, maar wat kun je verwachten als wij een WordPress website ontwikkelen? Wij hebben een aantal belangrijke zaken voor je op een rijtje gezet.

0 +
Jaar ervaring

Waarom WordPress Webdesign?

Je wilt een website die direct aanspreekt en gebruiksvriendelijk is. Wij ontwerpen een WordPress website op maat die helemaal aansluit bij jouw doelgroep en jouw wensen. Ben je toe aan een nieuwe website of wil je jouw oude webpagina nieuw leven inblazen? Dan zijn de mogelijkheden met een CMS als WordPress eindeloos. Wij helpen je bij het realiseren van jouw ideale website.

undraw_online_resume_qyys.png

Zichtbaarheid

Je wilt natuurlijk goed vindbaar zijn voor klanten. Wij creëren een website die goed vindbaar is in zoekmachines. Je website je online visitekaartje, dus hoe beter het er online uitziet des de meer klanten het aantrekt.

Betaalbaar

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Wij creëren een website naar jouw wensen binnen jouw budget.

Websites portfolio

Een website moet niet alleen mooi zijn maar moet ook een doel dienen en functioneel zijn.  

P.C.V Group

SDB Living

UNI10

De compliance academie

M.E.P Security

Im Flex